äta

Ohsbruk

 

Café Nydala

 

Café Nydala serverar fika och annat ätbart som bakas färskt varje dag. Njut av de vackra omgivningarna och den trevliga atmosfären med en kopp kaffe och något gott att äta!

 

 

Café Timjan, Flahult

 

Djupt inne i den småländska skogen utmed väg 127 ca 20 km nordost om Värnamo hittar du detta genuina café. Här kan du njuta av bakverk tillagade på plats, av råvaror från gården och våra närproducenter.

 

 

Jernvägscaféet Ohsabanan

 

Att resa väcker alltid hunger. Efter en resa på Ohsabanans museijärnväg kan det vara skönt att sätta sig i det charmiga caféet med en kopp kaffe eller strosa runt på järnvägsanläggningen med en glass att smaska på. I caféet finns försäljning av kaffe, fikabröd, glass, böcker och filmer.

I det gamla godsmagasinet mittemot järnvägsstationen i Ohs hittar ni Jernvägscaféet.

 

Caféet är öppet Tisdag till Söndag mellan kl. 10.30 och kl. 16.30, vid grillkvällarna är det öppet fram till kl. 20.30.

 

 

 

 

GolfKrogen, Näsbyholm

 

GolfKrogen ligger vackert beläget vid golfbanan i Värnamo och har en vacker utsikt över sjön Hindsen.

 

 

 

Smedjans butik och café, Möcklehult

Öppettider.

Lör-sön under sommaren.

 

 

Suzis Café, Nya Hjälmseryd

 

Ett mysigt Amerikanskt café mitt i Småland! Suzis Café med B&B har genomgående ett Amerikanskt 50-tals tema. Här finns allt från glass, hembakat fika och lättare rätter till stora Amerikanska hamburgare.

Allt i 50-tals tema.

Här kan du Fika, Äta, Sova och Njuta av Miljön.

 

Stationshuset, Bor

 

Café med hembakt och inredningsbutik i gammalt stationshus. Levererar även fika eller mackor till företag och privatpersoner efter överrenskommelse. Vi bakar till födelsedagen, avslutningen med mera. Vi öppnar gärna upp på udda tider om ni är ett gäng som vill besöka oss.